"Їхня стратегія - стріляти без розбору": У легіоні "Свобода Росії" розповіли про бої з армією РФ

Боєць добровольчого легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський заявив 13 березня у коментарі журналу Newsweek, що методи, якими з добровольцями намагається боротися російська армія, їх не дивують, передають Патріоти України.

Барановський зазначив, що добровольці бачили "тупі методи" армії РФ, зокрема, "м'ясні штурми" у Бахмуті й Авдіївці Донецької області.

За його оцінкою, це єдина військова стратегія, яка є в окупантів, тому, "якщо ви виявите деяку винахідливість та далекоглядне планування, ви зможете заскочити їх зненацька".

Ще однією особливістю російських військових, навіть у районах проживання цивільного населення, є безладний вогонь, заявив доброволець.

"Ще одна їхня стратегія – стріляти без розбору в надії на вдалий постріл", – додав він.

За словами Барановського, окупанти раніше не шкодували мирних жителів України, а тепер не шкодують цивільних і під час боїв на території РФ.

Він переконаний, що якщо військові РФ вирішать, що добровольці перебувають у якомусь селі у Бєлгородській області, "вони почнуть обстрілювати нас із гранатометів та артилерії, навіть після того, як нас уже давно не буде [там]".

Він вважає, що така поведінка – це "смертельна стратегія армії вбивць". Водночас головний критерій успіху в добробатів – мінімізація втрат, сказав Барановський.

"Ми не гарматне м'ясо [президента країни-окупанта РФ Володимира] Путіна", – зазначив він, додавши, що всі операції легіону "Свобода Росії" "дуже ретельно планують і виконують".

Барановський заявив, що всупереч інформації, яку поширює російська сторона, добровольці поки що не зазнали втрат у цій вилазці.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...