"Їхній контракт закінчився, поїдуть додому": Пригожин побував на складі трупів "вагнерівців" (відео)

Пригожин "засвітився" серед трупів найманців / скриншот

Ватажок приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин засвітився на "складі" з ліквідованими найманцями. Роспропаганда подала це як вшанування пам'ятів "героїв", передають Патріоти України.

На кадрах з місця, де зберігають тіла мінуснутих бойовиків, видно, що Пригожин пройшовся повз тіла, демонстративно перехрестився і видав, що контракт ліквідованих окупантів "закінчився". "Їхній контракт закінчився. Поїдуть додому через тиждень", - заявив Пригожин.

Позуючи на тлі величезної купи тіл "вагнерівців" у чорних пакетах Пригожин заявив, що їх "з повагою" положать у цинк та відправлять додому. Згодом Пригожин поспостерігав, як двоє "вагнерівців" вивантажують "двохсотих" і під час цього заняття привітав їх з Новим Роком.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...