Ілля Кива заявив, що втік з України не тому, що боїться вторгнення росіян, а тому, що його збирались заарештувати

Одіозний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива заявив, що поїхав з України не тому, що боїться вторгнення. За словами нардепа, він змушений був покинути Київ, бо влада Зеленського нібито намагається його заарештувати. Про це Кива розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Та якби Путін справді зібрався заходити, я б його точно зустрічав!», – написав Кива.
Нардеп також заявив, що за кордоном просто «вирішує свої питання». Кива також додав, що у потрібний момент буде «на своєму місці».
Як відомо, наразі Ілля Кива виїхав до Іспанії на тлі загрози нового нападу Росії. Ба більше, він заявив, що не повертатиметься, щоб не воювати. Одіозний проросійський народний депутат вважає президента США Джозефа Байдена відповідальним за спричинення психічних розладів в українців.
Нагадаємо, Кива відмовляється сплачувати судовий збір у справі про захист честі, гідності та ділової репутації, де відповідачем проходить журналіст-розслідувач Денис Бігус.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...