Іллю Киву і "слугу народу" Литвиненка на Рівненщині "тепло зустрів" "Нацкорпус" (відео)

За даними очевидців, депутатів супроводжували міцні чоловіки в цивільному.
Ілля Кива. Фото: Гордон.

У вівторок, 23 червня, в місто Березне Рівненської області прибули депутати ОПЗЖ і "Слуги народу" Ілля Кива і Сергій Литвиненко. Їх візит обернувся масовою акцією протесту і зіткненнями з поліцією, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що Кива прибув в Березне для зборів руху "Патріоти - за життя". Проходило воно в приймальні місцевого нардепа Литвиненка. За даними очевидців, депутатів супроводжували міцні чоловіки в цивільному, яких місцеві ЗМІ називають "тітушки". Також їх безпеку забезпечувала велика кількість поліцейських. Варто зазначити, що "Нацкорпус" влаштував мітинг не через Киву, який відомий своїми проросійськими поглядами. Вони прийшли висловити претензії Литвиненку, який 5 червня запропонував Раді надати особливий статус окупованим районам Донбасу, щоб "надати динаміку" Мінським угодам. Активісти звинуватили нардепа в спробі легалізувати "ЛДНР", влаштувавши пікет біля його офісу в Березне.

Дуже швидко мітинг переріс у зіткнення з поліцією. Правоохоронці досить жорстко почали затримувати протестувальників. Були чутні стрільби і вибухи петард. За останніми даними, при протестах ніхто не постраждав.



Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...