Ілон Маск поширив відео зі звинуваченнями України в підриві Каховської ГЕС

Ексведучий Fox News Такер Карлсон, відомий своєю активною підтримкою РФ, опублікував відео, у якому звинуватив Україну в підриві Каховської ГЕС. Його пост розповсюдили деякі відомі люди, серед яких Ілон Маск та американський конгресмен Метт Гейтц Перший епізод свого шоу Карлсон опублікував у twitter.

Він заявив, нібито росіяни не були зацікавлені у підриві ГЕС, оскільки теракт найбільше нашкодив саме захопленим територіям. Окрім того, ексведучий порівняв аварію з вибухом на "Північних потоках" - за словами Карлсона, газопровід також підірвали українці.

Станом на 15:00 7 червня, відео набрало майже 60 млн переглядів та понад 10 тисяч репостів.

Знаменитості, які поширили пропагандистське відео

Пропагандистський ролик розповсюдила низка відомих людей.

Ілон Маск ретвітнув матеріал Карлсона як приклад "свободи думки" у twitter.

"Було б чудово показувати всі частини політичного спектру на цій платформі!", - пише бізнесмен.

Не оминув пропагандистське відео і представник Росії в ООН Дмитро Полянський, який заявив, що ексжурналіст "не вірить західній та українській пропаганді".

"Очевидно, Такер Карлсон відмовляється вірити заявам західної та української пропаганди про руйнування каховської ГЕС. Він також не погоджується з тим, як людей у США дезінформують про важливі внутрішні та міжнародні проблеми", - коментує представник країни-терористки.

Американський конгресмен від штату Флорида Метт Гейтц також поширив ролик, скромно підписавши "Такер повернувся".

Відео пропагандиста поширила також конгресменка Анна Пауліна Луна та додала, що Такер "зламав інтернет", вихваляючи велику кількість переглядів.


Можуть бути встановлені на F-16 чи навіть радянські літаки: Британія вперше передасть Україні високоточні авіабомби з лазерним наведенням

середа, 24 квітень 2024, 13:19

Великобританія передасть Україні бомби з лазерним наведенням Paveway IV у рамках останнього пакету військової допомоги. Про це пише The Тelegraph, передають Патріоти України. Бомби можуть бути встановлені або на американські винищувачі F-16, які мають ...

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...