Їли шашлик та "приємно спілкувалися": Арахамію помітили в ресторані зі скандальним нардепом-ґвалтівником (фото)

Раніше політик запевняв, нібито із Романом Іванісовим принципово не спілкується.

Голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію помітили в київському ресторані "Ішак" у компанії з нардепом Романом Іванісовим, якого вивели з фракції через судимість за зґвалтування. Про це пише "Страна" з посиланням на власні джерела, повідомляють Патріоти України.

Також видання опублікувало знімок із ресторану. Водночас дата зустрічі не уточнюється.

Співрозмовник також уточнив, що обговорювали Іванісов і Арахамія: "Їли шашлик і піде (турецьке блюдо) з телятини, обговорювали можливі перевибори в Раду, слабкі позиції фракції й перспективи".

Видання також нагадало, як у лютому Арахамія запевняв, що не спілкується з Іванісовим, бо той його обдурив щодо судимості.
Джерело: Страна

Наступ на Харків: Росіяни захопили ще три села на на півночі області, поглиблюючи просування від північного кордону України – DeepState (мапа)

понеділок, 13 травень 2024, 7:29

За даними аналітиків DeepState, росіяни захопили ще 3 населених пункти на півночі Харківській області. . За даними платформи, загалом за 12 травня ворог просунувся біля Вербового, в Красногорівці, в Нетайловому, західніше Семенівки, східніше Новопокро...

"Ключове питання": Щоб зробити контрнаступ у 2025 році, людей треба мобілізувати вже зараз, - полковник Грант

понеділок, 13 травень 2024, 6:50

Полковник британської армії у відставці, відомий військовий експерт Глен Грант в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському на телеканалі "Еспресо" розповів про плани РФ атакувати Європу та наслідки ядерної атаки. Безліч аналітиків г...