Їли сиру картоплю з консервами "Бурятм’ясопрому": У мережі показали штаб окупантів на Херсонщині (фото)

Захисники Україні продовжують звільнювати населені пункти Херсонщини, а правоохоронці знаходять там усе нові артефакти "велікого руского народа". Вони показали безлад у школі, де був штаб окупантів, передають Патріоти України.

Там російські воєнні злочинці "ухвалювали рішення", їли, спали, а в підвалах катували українців. Про це повідомляється у Telegram-каналі "Алярм".

"Окупанти жерли консервовану сиру картоплю з самої Брянської області, тушонку "Бурятм’ясопрому", запивали все сочком із Адигеї, а спали в імпровізованих шатрах", – йдеться у підписі до знімків.

Зокрема, такі атрибути побуту російської армії виявили криміналісти поліції Київщини під час огляду школи в Херсонській області. Загарбники влаштували у навчальному закладі справжнє свинство.

У класах вони організували штаб, розмалювали Z-етками шкільний автобус, а в підвалі організували катівню для допитів місцевих жителів.

Загалом, все діяло вже за знайомим сценарієм терору, притаманному військовим країни-агресора. Незмінною залишилася і звичка окупантів лишати після себе "візитки".

Цього разу це були документи Північно-Кавказького округу нацгвардії РФ. Ймовірно, штаб належав саме військовослужбовцям цього з’єднання.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...