Їм мало крові: Російський воєнкор закликав бити по ТЕЦ, щоб більше українців помирали в лікарнях (відео)

Російський найманець Владлен Татарський (справжнє ім'я Максим Фомін), який називає себе "військовим кореспондентом", закликав завдавати ударів по цивільній інфраструктурі України та знищувати електростанції, щоб у лікарнях помирало більше українців. Про це він заявив в одному з пропагандистських відео, фрагмент якого опублікував український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Зокрема, рашист виправдовує російські удари по критичній інфраструктурі України на тлі поразки "другої армії світу" на полі бою, а також закликає повторно робити це.

"Навіть в обороні потрібно руйнувати інфраструктуру. Не працюватимуть шпиталі, більше х*хлів будуть помирати на операційних столах, наприклад", - заявив він. "Як я вже не раз писав, ми не воюємо з людьми, тому що люди мають якісь поняття про людяність і честь. А воїнство Путіна – це покидьки роду людського, які самі виписали себе з людей, оскільки втратили якості, властиві людям", - прокоментував журналіст.


Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...