Їм мало крові. "Треба бомбити їх 24 на 7": Росіяни розмріялися про нові удари по Україні, війну засудили одиниці

Росіяни вважають, що війну проти України треба завершувати, але діяти треба більш жорстко - "бомбити 24 на 7". Хоча вони сумніваються, що нинішній президент РФ Володимир Путін на це здатний, передають Патріоти України.

Про це свідчать дані вуличного опитування жителів Москви, яке провело російське відділення "Радіо Свобода". Лише одиниці москвичів засудили війну, розв'язану Росією проти України.

Жителям російської столиці задали питання: "Які відчуття у вас викликають військові дії Росії в Україні?" "Треба все це закінчувати чим швидше, але для цього треба дуже великі зусилля. Я думаю, що Путін не впорається. Але треба завершувати, бо багато наших солдатів гине", – сказав чоловік.

"Перемога буде за нами. Мій дід воював з нацистами і ми повинні побити їх знову", – заявив інший респондент.

"Сумно, що там все так відбувається, адже там такі ж слов'яни, як і ми з вами. … Але цього, [що робить армія РФ] недостатньо. Треба 24/7 їх бомбити. Тому що люди страх вже втратили остаточно. Ну і голову, і здоровий ґлузд, і все в цьому ключі. Шлях, який вони [українці] вибрали, він неправильний і не веде ні до чого хорошого", – переконаний відносно молодий житель Москви.

"Я вважаю, що все правильно наша держава робить. Я живу в Росії, тому я лише за Росію. І більше ніяких коментарів я дати не можу", – сказала жінка.

"Відчуття справедливості. Тому що потрібно своє відвоювати. Ми переможемо. Тому що Росія. Ми завжди були сильними. Навіть коли були об'єднаними", – сказав чоловік призовного віку.

"Багато дивного. Дуже багато незрозумілого. Я колишній "спецурівець" і нас по-іншому вчили вести війну. Більш жорстко, більш крепко, більш наступально і більш безпринципно, аніж це відбувається зараз", – поділився думками інший чоловік.

"Я вважаю, що те, що зараз відбувається, – це дуже страшно. Це – війна, і війна одразу проти трьох держав. І якщо в України та Білорусі дійсно є якісь перспективи на світле майбутнє, то у Росії немає перспектив взагалі. Принаймні, я їх не бачу. А та війна, яку розв'язав російський уряд проти України, – це злочин. Увімкніть мозок. Не дивіться телевізор. Робіть висновки. Аналізуйте все, що відбувається, і живіть своїм розумом. Вимикайте телевізор", – сказала жінка середніх літ, одна з небагатьох, хто засудив російську агресію проти України

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...