"Їм нададуть все, до цього треба готуватися": На шоу Соловйова запанікували через поставки Україні західної зброї (відео)

Учасники шоу топпропагандиста Кремля Володимира Соловйова влаштували паніку через поставки Україні далекобійної зброї. Вони висловили впевненість, що країни Заходу нададуть нашій країні все необхідне, передають Патріоти України.

Пропагандистське шоу показали на федеральних каналах російського телебачення, відео опублікували Telegram-канали. У розмові, зокрема, почалася істерика через ефективність українських HIMARS, якими Збройні сили завдають ударів по складах БК росіян на окупованих територіях.

"Вони намагаються бити зараз по наших базах, по скупченню військ у тилу, по скупченню запасів матеріальних засобів, ми бачимо це все буквально за останню добу. Ударів завдавали, зокрема, Himars, причому наші порахували: вони раніше на 70 км літали, зараз – на 145", – розповідав один із пропагандистів.

На що Соловйов висловив упевненість, що Захід надасть Україні також і іншу зброю. "Їм (Україні. - ред.) поставлять все. На 200, на 300 км, і "Абрамси" поставлять свого часу. І до цього треба готуватися", – зазначили представники держави-терориста.

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...