"Їм немає сенсу нас виводити. Тому що спливе, що вони тут робили": Окупанти хочуть тікати пішки з Харківщини

Російські терористи знову скаржаться на те, що командування не відпускає їх додому, тому що "всіх давно вже продали". Тому він збирається тікати з Харківської області, де зараз перебуває. Про це свідчить його перехоплена розмова з матір'ю, яку опублікувало ГУР Міноборони на YouTube, передають Патріоти України.

За словами загарбника, їх відправляють у бій по 20 осіб. Тому окупанти змирилися з тим, що можуть не повернутися живими, адже чисельність українських захисників вища. Крім того, він зізнався, чому їх не вивозять.

"Їм немає сенсу нас вивозити і підполковника нашого. Тому що спливе все, що вони робили, куди вони стріляли", - сказав він. Також терорист додав, що "всіх давним-давно продали". Саме тому він хоче зібрати речі та йти пішки додому в Росію через ліси. Його мати заявила, що його шукатимуть і можуть покарати, однак він запевнив що в тайзі цього не робитимуть.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...