Їм потрібна хоч якась перемога: Арестович назвав напрямки, де очікуються запеклі бойові дії

Радник голови Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович заявив, що найближчими днями російські окупанти можуть збільшити інтенсивність боїв. Початок активного наступу захисникам армії ЗСУ слід очікувати по Криворізькому, Запорізькому та напрямку до зони ООС, передають Патріоти України.

Про це він розповів в інтерв'ю російському опозиційному журналісту Марку Фейгіну. Така ймовірність існує в міру наближення Дня Перемоги, який у РФ характеризується так званим перемогою (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Їм необхідно здобути хоч якусь перемогу, хоч щось доповісти Кремлю, вони не зможуть просто так залишатися до 9 травня. Тому вони почнуть тиснути, а тут уже залишилося кілька днів", - вважає Арестович.

Він також переконаний, що війська Російської Федерації, попри нищівні поразки практично у всіх ключових боях, мають можливості та ресурси, щоб "вичавити" себе до знаменної дати. У цьому випадку мається на увазі не бойова техніка, а виключно резерви живої сили.

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...