Їм треба "порадувати пересічних росіян": Окупанти планують захопити Запоріжжя, щоб випускати авто

Російські окупанти планують захопити Запоріжжя та відновити там роботу місцевого автомобілебудівного заводу, щоби почати випускати автомобілі на кшталт "Запорожця". Про російському інформаційному виданню "ТАРС" заявив представник призначеної Росією адміністрації у Мелітополі Володимир Рогов, передають Патріоти України.

Він сказав, що це буде зроблено за прикладом відродження автомобільного бренду "Москвич" на колишньому заводі Renault у російській столиці.

"Розглядається можливість відновлення виробництва оновлених автомобілів на кшталт легендарного "Запорожця". Ми бачимо, як зараз позитивно сприйнято жителями Росії повернення поняття автомобілів "Москвич", які на нових платформах, у новому дизайні та з хорошими технічними даними готуються до випуску. Аналогічно і в Запорізької області", - заявив він.

Нагадаємо, в Росії через жорсткі санкції спостерігається гостра нестача автомобілів, тому в країні задумали відродити неіснуючий радянський бренд "Москвич".

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...