Імітувати правосуддя: Росіяни завезли своїх "прокурорів" на окуповані території

Росіяни призначили нових керівників окупаційних прокуратур на тимчасово захоплених територіях. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Зазначено, що завдання цих «прокурорів» — імітувати правосуддя для виправдання нових більш жорстоких репресій. Так, нових «головних прокурорів» призначено на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської та Луганської областей. У Донецькій області виконувати ці обов’язки залишився Андрій Співак, який і раніше очолював «прокуратуру» захопленого регіону.

У Запорізькій області керівником репресивного органу окупантів призначили Кирила Осіпчука, який до того працював в прокуратурі Ростовської області. У Херсонській області окупаційну прокуратуру очолив Андрій Петров з Кіровської області, а в Луганській області — Гліб Михайлов з Дагестану.

«Всі вони привезли з собою свої команди „прокурорів“, які будуть займатися репресіями проти українців. Як бачимо, росіяни не довіряють місцевим зрадникам і всю владу передають своїм, адже навіть зрадники лишаються для окупантів українцями, а тому не можуть претендувати на реальну владу», — додають у Центрі.

Уряд США викрутив руки Маску? - Пентагон та SpaceX заблокували незаконне використання росіянами Starlink на полі бою

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:55

Власник компанії Starlink дратує американський істеблішмент занадто тісною дружбою з Китаєм та намаганням підтримувати підозрілі стосунки з Кремлем. Однак багатомільярдні контракти з держкорпораціями США роблять Ілона Маска чуттєвим до вимог Білого дому

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...