Ймовірна причина термінового візиту: Джонсон мав інформацію, що канцлер Австрії привіз пропозиції від Путіна, - політолог

Борис Джонсон та Карл Негаммер 9 квітня відвідали Київ. Можливо, прем'єр-міністр Великої Британії терміново приїхав в Україну, аби почути пропозиції від Росії, які привіз канцлер Австрії. Про це в ефірі 24 каналу заявив директор Інститут світової політики Євген Магда, передають Патріоти України.

"Я припускаю, що Борис Джонсон терміново приїхав в Україну, бо в нього була інформація про те, що канцлер Австрії привіз якісь пропозиції від Путіна для Зеленського", – зазначив Магда.

Він додав, що вже найближчими днями федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер відвідає Москву, що підтверджує припущення Магди. Натомість Борис Джонсон відвідав Україну, аби вислухати пропозиції від Росії і висловити свою позицію щодо них, пояснив директор Інститут світової політики.

"Очевидно, що британський прем'єр Джонсон вирішив сказати у цьому своє власне слово, інакше б не було такого термінового візиту", – підкреслив Магда.

За його словами, існує також узгоджена позиція Сполучених Штатів Америки та Великої Британії. США делегували Великобританії велику частину відповідальності за європейську безпеку.

Джерело: 24 канал

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"