Ймовірні нові жертви: У Кабулі пролунав ще один потужний вибух поблизу аеропорту

У Кабулі пролунав третій вибух поблизу аеропорту. Був підірваний автомобіль. Кількість жертв поки невідома. Про це інформує CGTN, передають Патріоти України.

Як повідомляє Fox News, загалом у четвер, 26 серпня, в аеропорту Кабула 12 американських військовослужбовців були вбиті під час нападу смертника. Одинадцять були морськими піхотинцями, а один — медиком ВМС.

Речник Пентагону Джон Кірбі у Тwitter підтвердив загибель "кількох громадян США".

Нагадаємо:

  • 26 серпня біля аеропорту в Кабулі, де чекають евакуації сотні людей, сталося два вибухи.
  • За даними місцевих ЗМІ, кількість постраждалих після вибухів зросла до 70 осіб, серед них є американські військові. Окрім вибухів, як повідомляють очевидці, на місці теракту було чутно постріли.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...