Імовірний наступник Путіна у траурі: У Сергія Шойгу в родині велике горе

Сьогодні стало відомо про те, що в Росії померла сестра глави оборонного відомства Російської Федерації Сергія Шойгу, депутат Держдуми Лариса Шойгу. Про це поінформував керівник фракції «Єдина Росія» в Держдумі Неверов Сергій, передають Патріоти України.

Прес-служба політсили процитувала Неверова: «Я висловлюю найглибші співчуття рідним і близьким у зв'язку зі смертю Лариси Кужугетовни Шойгу». Російське інформаційне агентство РІА «Новости» пише, що джерело з близького оточення депутата зазначає, що Лариса Шойгу померла після тривалої і важкої хвороби.
Довідка.
Шойгу Лариса Кужугетовна, 21.01.1953 року народження. Вона закінчила навчання в Томському медичному інституті в 1977 році. Вона працювала в Тувинській республіканській психіатричній лікарні з 1976 по 1998 роки. Потім Лариса Шойгу була призначена на посаду першого заступника міністра охорони здоров'я Республіки Тува, а в 1998 році вона переїхала в Москву, де працювала в центральній поліклініці Міністерства надзвичайних ситуацій. З 2007 року вона була депутатом Держдуми. Починаючи з 2011 року Лариса Шойгу була заступником голови комітету з контролю і регламенту.

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...