Імунітету залишилося на 2,5 роки: Зеленський “зґвалтував” Кримінальний процесуальний кодекс, рятуючи ката Майдану Татарова від в’язниці, - Шабунін

Глава ЦПК України Віталій Шабунін заявив, що Офіс Президента “зґвалтував” Кримінальний процесуальний кодекс, рятуючи Татарова від в’язниці. Про це він розповів в інтерв’ю виданню “Цензор.НЕТ”, зазначають Патріоти України.

“Татаров до останнього захищав Захарченка. Таким все одно, кого слухати. Татаров і Симоненко працюватимуть на Путіна, аж гай шумітиме. Їм плювати! У них немає принципів та цінностей. Як Татаров захищав Януковича і Захарченка, так само зараз він захищає Зеленського і Єрмака. І, так само як я кажу, захищав би Путіна! Один в один! Таких людей треба “випалювати розпеченим залізом” з державної служби, а не захищати, “ґвалтуючи” закон. Як раз найбільшою помилкою Зеленського є те, що він таких захищає та дає їм владу”, – наголосив він.

За словами Шабуніна, Татаров в Офісі Президента створює таку видимість, що ніхто, окрім нього, не може давати результат.

“Але тепер професійні люди, які могли б бути реально результативними, не знищуючи інституції та правила, не захочуть там працювати. Надто токсичною зробив команду Татаров собою і своїми діями. У чому ще проблема Зеленського? Все менше людей слухають Єрмака та Татарова. Рішення суду по Порошенку – хороший цьому приклад. Усі ж розуміють, до чого це все йде. Ніхто не хоче бути з ними в одному “човні”. Коли Зеленський зрозуміє, в якому “човні” він знаходиться, і куди “пливе”, розвертатися буде пізно”, – пояснив глава ЦПК.

Нагадаємо, що влітку президент Володимир Зеленський відреагував на вимогу звільнити Татарова. Свою відмову звільняти Татарова на офіційному сайті президента аргументовано посиланням на Конституцію та “відсутністю законних підстав”.

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...