"Інакше ми теж будемо втягнуті в війну": Конкурентка Трампа Ніккі Гейлі підтримала військову допомогу Україні

США мають продовжити надавати Україні військову підтримку, оскільки в разі перемоги країни-агресора Росії Америку може бути втягнуто у війну. Про це заявила ексгубернатор Південної Кароліни Ніккі Гейлі, пише ABC News у неділю, 18 лютого, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що, якщо диктатор Володимир Путін переможе Україну, він перейде до захоплення Польщі та Прибалтики. «І якщо це станеться, то це країни НАТО. Це негайно втягує Америку у війну. Саме цього ми намагаємося уникнути. І саме тому цей пакет допомоги такий важливий», - сказала Гейлі.

Вона вважає, що Америка повинна дати Києву те, що йому потрібно для перемоги. «Україна не просить війська, вона просто просить техніку і боєприпаси для перемоги в цій війні. У них є велика бойова сила. Нам потрібно дати їм те, що їм потрібно», — сказала вона.

Гейлі також звинуватила президента США Джо Байдена в тому, що він не розмовляє з американським народом про важливість підтримки України, а також про Ізраїль і загрози з боку Китаю.

Колишній губернатор Південної Кароліни Ніккі Гейлі є єдиним конкурентом Дональда Трампа за номінацію кандидата в президенти США від Республіканської партії. Вона залишається малоймовірною претенденткою на номінацію після поразки в перших двох конкурсах в Айові та Нью-Гемпширі, але має намір продовжувати передвиборчі перегони щонайменше до так званого супервівторка — 5 березня 2024 року.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...