Інакше на Зеленського та "слуг" чекають важкі часи: Нуланд назвала першочергові очікування США від Верховної Ради

Шостому президенту доведеться тримати обіцянкі дані у Білому домі. Пубічна заява дердждепу має простимулювати "слуг" з монобільшості "випадково" не забути про важливі законопроекти осінньої парламентської сесії

Заступник державного секретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд заявила, що США очікують від Верховної Ради вдосконалення законодавства про Національне антикорупційне бюро України, захисту незалежності Бюро та прогресу щодо реформ у СБУ Про це Нуланд сказала на конференції YES Brainstorming у Києві, зазначають Патріоти України.

"Ми очікуємо від Верховної Ради просування у законодавстві щодо Національного антикорупційного бюро та захисту його незалежності, а також остаточних кроків щодо реформ у Службі безпеки України", - сказала Нуланд.

Заступник держсекретаря США наголосила, що ці позиції стосуються "здоров'я, сили і чистоти України та уряду, який служить своїм громадянам".

"Тому ми продовжимо говорити про ці речі. Певного значного прогресу було досягнуто і ми хочемо бачити, що Україна дотримується курсу", - сказала Нуланд. Крім того, Нуланд озвучила заклик США до учасників політичного процесу в Україні об'єднатися в питаннях оновлення наглядової ради НАК "Нафтогаз України" та призначення її виконавчого директора.

"Вчора ми заявили про нашу стурбованість у зв'язку з тривалою кризою лідерства в "Нафтогазі", включно з фактом, що деякі з міжнародних спостерігачів пішли у відставку. Тому ми закликаємо сторони об'єднатися в оновленні наглядової ради "Нафтогазу" і його виконавчого директора, і зробити це відповідно до принципів управління Організації економічного співробітництва та розвитку", - сказала Нуланд.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...