"Інакше переможе Путін": Частина української делегації планує брати участь у сесії ПАРЄ

Олексій Гончаренко вважає неприпустимим, щоб на такому найважливішому міжнародному майданчику, як ПАРЄ, звучала позиція Кремля і не звучала позиція України.

Олексій Гончаренко. Фото: Фейсбук.

Народний депутат від Європейської солідарності Олексій Гончаренко заявив, що представники попередньої делегації Верховної Ради в ПАРЄ, які увійшли в її новий склад, планують відвідати сесію ПАРЄ. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

«Інтереси України треба відстоювати. Тому ті представники старої делегації, які увійшли і до нового складу, включаючи мене, збираються їхати на сесію, щоб представити позицію України», — написав він.

За словами нардепа, він вважає неприпустимим, щоб на такому найважливішому міжнародному майданчику, як ПАРЄ, звучала позиція Кремля і не звучала позиція України. Також Гончаренко вважає важливим, щоб у сесії взяла участь нова глава української делегації Єлизавета Ясько. «Інакше переможцем в цій ситуації вийде Путін. Ми не маємо права це допустити», — написав він.

Раніше керівник комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко заявив, що українська делегація не поїде на найближчу сесію ПАРЄ.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...