"Інакше тут ніхто не виживе": Військовий закликав застосовувати нестандартні методи війни в Україні

Оператор FPV-дронів з позивним Єті заявив, що якщо українські захисники не будуть діяти ефективно, то можуть не тільки сісти в оборону, а й провалюватися, передають Патріоти України.

"Росіяни накопичують ресурси: вони мобілізують людей, і людей у них більше. Наша задача – переграти їх, використати все, що ми можемо, максимально проти них. У них є велика, в принципі неконтрольована територія, на якій треба підключати людей, які готові працювати за гроші", - сказав він в інтерв'ю УП.

На його думку, диверсії в Росії – це ж не чисто наші спецслужби."Просто заплатили – ось, спаліть військкомат. До того ж, там є люди, які не дуже хочуть гинути – з ними треба працювати. А ще є купа українців. Нащо нам війна з руйнуваннями, якщо можна організувати її там? Звісно, в Росії багато всього контролюється, але можна когось спокусити обіцянкою про те, що він буде умовно "новим головою республіки"? У нас же спокушали, у нас же на це люди велись. Той же Аксьонов – це ж колишній чинуша України, який перейшов на той бік", - вважає Єті.

Він розповів, що "Форум вільних народів Росії" намагається працювати з окупованими росіянами народностями. "Можливо, можна сформувати з них національні уряди, хай хоча б у вигнанні, але їх треба піднімати, долучати до саботажу. Треба розхитувати ґвинтики в механізмі. Наша задача – знайти нестандартні методи для перемоги. Нам треба перемогти, бо інакше тут ніхто не виживе", - додав військовий.

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...