"Інакшого варіанту не існує": Буданов розповів, як закінчиться війна в Україні

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що в Україні війна закінчиться лише поверненням до адмінкордонів станом на 1991 рік. Про це він повідомив на "Ялтинській Європейській Стратегії", передають Патріоти України.

"Щодо моєї особистої позиції — це повернення до адмінкордонів 1991 року. Нічого тут змінитись не може, інакшого варіанту завершення цієї війни не існує", — сказав Кирило Буданов.

Він зазначив, що в іншому випадку конфлікт може тривати все життя в тій чи іншій формі — продовжуватимуться прикордонні сутички, обміни ракетними ударами та атаками безпілотників.

"Щоб це зупинити, треба повернутися до визнаних світом кордонів і до світопорядку, який вибудовувався дуже багато років", — наголосив керівник ГУР.

Зі слів Буданова, Росія полюбляє згадувати та казати, що поважає світові закони та порядок, але кожного разу порушує ці слова. Ці процеси може зупинити лише повернення до визначених норм і порядків. Зокрема, міжнародне право повинні поважати всі країни.

Він додав, якщо гіпотетично щось відбудеться інакше, то це буде сигналом для всіх, що в будь-якій точці світу можна терористичними способами змінювати світопорядок та життя в цілому, що погано скінчиться не лише для України.


"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...