Індія випробувала новітню надзвукову балістичну ракету, здатну нести ядерні боєголовки

В Індії випробували нову надзвукову балістичну ракету

Організація оборонних досліджень і розробок Індії провела випробування нової надзвукової балістичної ракети малої дальності "Шаур’я". Зазначається, що ракета здатна нести різні види боєголовок, зокрема ядерну, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство ANI. Випробування пройшли на полігоні в східному штаті Одіша.


Зазначено, що ракета може з високою точністю завдавати ударів по цілях на відстані до 800 кілометрів. Нова модифікація ракети може надійти на озброєння збройних сил Індії.

Це вже другі ракетні випробування в Індії за останній місяць. Перед цим Індія провела успішні випробування надзвукової крилатої ракети BrahMos.



"Скажу так": Виробляти Patriot дуже складно і дорого, краще робити власну зброю, - Юсов

субота, 4 травень 2024, 6:44

Україні не потрібно робити зенітно-ракетні комплекси Patriot, тому що вони дуже дорогі та складні у виробництві. Треба виробляти таке озброєння, яке можна буде самостійно модернізувати. Про це "Фокусу" заявив спікер Головного управління розвідки Мініст...

"Лише ППО недостатньо": Мусієнко пояснив, як захистити Одесу від російських ударів

субота, 4 травень 2024, 6:25

Військовий експерт Олександр Мусієнко поділився думкою, як захистити Одесу від ворожих обстрілів, зазначивши, що наявність ППО є важливим елементом, але недостатнім, зважаючи, що ворог б’є в тому числі надзвуковими ракетами. Про це він сказав в ефірі т...