Інформація перевірялась: ВМС ЗСУ офіційно підтвердили ураження російського розвідувального корабля "Иван Хурс"

У вівторок, 26 березня, Військово-Морські Сили ЗСУ офіційно підтверлили ураження російського розвідувального корабля "Иван Хурс", інформують Патріоти України.

У повідомленні ВМС у Telegram йдеться, що за уточненою інформацією 24 березня, крім великих десантних кораблів Ямал і Азов, Сили оборони України успішно уразили розвідувальний корабель "Иван Хурс" та ВДК Костянтин Ольшанський.

25 березня ВМС заявляли, що Сили оборони України могли уразити російський розвідувальний корабель "Иван Хурс" під час атаки на тимчасово окупований Севастополь 24 березня. Інформація перевірялась.


Окупанти просунулися по декількох напрямках на Донеччині. Зведення Генштабу Мапа бойових дій

четвер, 9 травень 2024, 8:39

Російські військові продовжили атакувати українських бійців по всій лінії фронту. Так у районі Старомайорського відбулося 19 атак, 45 на Авдіївському напрямку та 11 на Новопавлівському, розповіли в Генштабі ЗСУ. . Збройні сили Російської Федерації про...

Росія може спробувати "відтягнути" сили ЗСУ: Генерал оцінив загрозу для прикордоння України

четвер, 9 травень 2024, 8:22

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос заявив, що росіянам не вистачає сил, щоб забезпечити повноцінний наступ на Суми та Харків. Про це пише "Еспресо". "Окремо, що стосується Сум та Харкова, то росіяни мають певну кількість сил та засобів на рівні 5...