Інформація про чоловіків в обмін... на їжу: Окупанти вигадали новий метод "мобілізації"

Російські колаборанти продовжують знаходити нові методи примусової та масової мобілізації мешканців окупованих територій Донецької і Луганської областей. Тепер вони виманюють у літніх людей за їжу інформацію о чоловіках призовного віку. Про це повідомив глава Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай на своєму каналі у Telegram, передають Патріоти України.

"Під час обходів багатоповерхівок вони втираються в довіру до літніх людей, пропонуючи тим невеличкі суми грошей або харчі в обмін на інформацію о чоловіках призовного віку", - написав він.

Далі окупанти ставлять чергових військових біля закритих під’їздів на випадок, коли хтось із мешканців чоловічої статі вийде з дому або спробує повернутися туди.

За даними Гайдая, більшість колаборантів, які займаються примусовим призовом, ходять по місту у балаклавах, щоб їх не впізнали сусіди та знайомі, на яких вони полюють.

"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:56

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській ...

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...