Інформаційний спалах: У Зеленського відреагували на повідомлення ЗМІ про коронавірус в Офісі президента

В Офісі президента, по словам Юлії Мендель, дотримуються всіх вимог безпеки: температурний скринінг, носіння масок, соціальне дистанціювання.

Після того, як в ЗМІ з'явилася інформація про зараження COVID-19 віце-прем'єра Олексія Резнікова і радника президента Руслана Демченка, прес-секретар глави держави Юлія Мендель заявила, що це інформаційний спалах, передають Патріоти України.

«Офіс президента повідомляє про підтверджені випадки захворювання, як це було у випадку з першою леді Оленою Зеленською. Поки інформація, поширена соціальними мережами і анонімними джерелами - це інформаційний спалах. Якщо буде підтвердження про хворих - Офіс президента про це повідомить», - сказала Мендель.
Прес-секретар глави держави також зазначила, що Володимир Зеленський обмежив зустрічі і знаходиться на частковому карантині після позитивного тесту на коронавірус у його дружини. В Офісі президента дотримуються всіх вимог безпеки: температурний скринінг, носіння масок, соціальне дистанціювання. Також всі співробітники регулярно проходять тестування.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...