Інколи брехати допомагає навіть... швабра: Як на Росії фальсифікують результати виборів (відео)

У мережі з'явилося відео, на якому добре видно, як у П'ятигорську (РФ) фальсифікують результати виборів до Держдуми Росії. Вочевидь, ролик записала ще одна діюча камера спостережень, яку забули вивести з ладу. Відеоролик опублікували в Telegram-каналі RT, передають Патріоти України.

Поки члени комісії робили якісь незрозумілі маніпуляції з сейфами та бюлетенями для голосування, прибиральник закривав одну із камер спостереження шваброю для миття підлоги. На Росії члени Центрального виборчого комітету показово обурилися. Навіть ухвалили рішення про звільнення голови дільничної виборчої комісії в П'ятигорську.

Проте, найголовнішу виборчу фальсифікацію на Росії воліють не помічати. Йдеться про те, що вже третій день поспіль українців із окупованого Донбасу везуть голосувати на дільниці в Ростов. Російські паспорти людям видають безпосередньо перед самим процесом волевиявлення.

Нагадаємо, на вибори до Держдуми, де голосують мешканці ОРДЛО, не допустили спостерігачів. За даними журналістів, в одному з таких районів — Тарасівському — явка склала 30% вже до 12 години дня.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...