Інновації "другої армії світу": Окупанти ходили з телефоном 1957 року

Українські правоохоронці побачили цікаву знахідку під час зачистки звільнених населених пунктів Київщини. Російські вояки ходили з телефоном, який випустили у 1957 році. Про це заявив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Телефон був справним

Спершу правоохоронці думали, що окупанти просто вкрали раритетний ТА-57 десь з Чорнобиля. Але ні: телефон працював, всередині була батарейка. От вони із цими телефонами, розумієте. Ніякої модернізації та забезпечення російської армії, як нам все життя показують на Червоній площі, коли парадами ходять, там і близького такого немає, – сказав Нєбитов.

Також їх здивувало "славнозвісне" харчування російських вояк. В одному місці побачили трилітрову банку "щів із свєжей капусти" з надписом "своїх нє бросаєм".

Були й дуже корисні знахідки. До прикладу, секретна карта з планами ворога щодо півночі та заходу Київської області. Загарбники хотіли швидко захопити або ж знищити низку об’єктів.

Окрім цього, вдалося відшукати два списки російських вояк із командирами, їхніми посадами тощо. Там переважно були загони, які мали виконувати поліцейські функції: росгвардія, СОБР, ОМОН, спецзагони "Крепость" та "Орел".

Нєбитов вважає, що російська армія мала перелякати все керівництво держави та армію. "А в цих загонів була дещо інша місія. Поліцейські повинні були захопити усі ці об'єкти і створити так звані штаби, контролювати ситуацію та режим у нашому місті – Києві", – пояснює Андрій Нєбитов.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...