Інша "баба", інша "служниця": Корнієнко вибачився за сексизм і зізнався, про кого говорив у скандальному відео

Олександр Корнієнко вибачився перед усіма виборцями "Слуги народу" і перед усіма, кого образив своїми словами.
Тетяна Домбровська. Фото: Українська правда.

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко вибачився перед колегою по фракції Іриною Аллахвердієву та розповів, що обговорював не тільки Аллахвердієву, а й Тетяну Домбровську, яку в "Слузі народу" розглядають кандидатом на посаду мера Миколаєва. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, повідомляють Патріоти України.

"Хочу звернутися до пані Ірини Аллахвердієвої із проханням прийняти мої вибачення за ту першу невелику коротку частину розмови, де я з Арахамією обговорюю свої враження від її вроди, краси, але в абсолютно неприйнятній формі. Шановна Ірино, я не мав нічого поганого на думці, це були мої щирі враження від того як ви виглядаєте, яким чином ви до цього прийшли...

Щодо іншої більшої частини розмови, яка породила масові цитування і меми. Хочу запевнити, що це були мої думки не про Аллахвердієву. Я обговорював іншу людину і та ситуація навколо Ірини, яка сталася в медіа, є абсолютно недоречною.

Я обговорював місцевого політика і можливого кандидата в мери (Миколаєва - ред.) від партії "Слуги народу" пані Тетяну Домбровську. Я познайомився з нею напередодні і вона мене вразила своїм запалом, енергією і я розумію, що вона могла би бути гідним кандидатом від "Слуги народу", - написав Корнієнко.

За словами Корнієнка, форму свого захоплення він вибрав невдалу, неоднозначну і місцями образливу, яку можуть сприйняти як сексизм. Він вибачився перед Домбровською та закликав її брати участь у праймеріз партії.

При цьому він зазначив, що розуміє, що після його висловлювань Домбровська може відмовитися. Також він відмовився від своїх слів щодо того, що відео змонтоване. Корнієнко вибачився перед усіма виборцями "Слуги народу" і перед усіма, кого образив своїми словами. Він зазначив, що ця ситуація стане для нього уроком.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...