Інтервал між вильотом і прильотом - до 5 секунд: Окупанти знову стріляють у бік Запорізької АЕС

Окупанти вчергове вдалися до провокацій на Запорізькій АЕС. З району паркової зони в бік атомної електростанції та промислової території знову ведуться обстріли. Деталі розповів Енергодарський міський голова Дмитро Орлов, передають Патріоти України.

Інформацію про обстріли ЗАЕС надали місцеві мешканці. Проміжок між вильотом та прильотом становить 3 – 5 секунд. "Будьте обережними та за можливості обмежте знаходження на вулицях Енергодара. Надійшла інформація про чергові провокації з боку окупантів", – наголосив Орлов.

Зауважимо, що минулої доби на Запорізькій АЕС окупанти намагалися створити "нервову атмосферу" перед засіданням Ради безпеки ООН. Зараз стало відомо, що вони обстрілюють ЗАЕС із Водяного.

Як розповіли у Головному управлінні розвідки України, один з артилерійських ударів росіян пошкодив перший блок помпової станції Цеху теплових та підземних комунікацій. Ще один "приліт" призвів до часткової руйнації пожежної частини, що відповідає за безпеку ЗАЕС.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...