Інтрига спікера Джонсона приречена: Білий дім не підтримає законопроєкт щодо допомоги виключно для Ізраїлю без України (відео)

Майклу Джонсону відмовляють у підтримці недоречної ініціативи навіть його однопартійці з Конгресу

Карін Жан-П'єр

Прессекретарка Білого дому також закликала Палату представників ухвалити законопроєкт про допомогу Ізраїлю, Україні та Тайваню на 95 мільярдів доларів США.

Окремий законопроєкт для військової та фінансової допомоги Ізраїлю не допоміг би ні самому Ізраїлю, ні Україні, тому Білий дім не підтримає цей документ. Про це на брифінгу заявила прессекретарка Білого дому Карін Жан-П’єр.

"Ми не приймемо окремий законопроєкт про допомогу Ізраїлю", — сказала Жан-П’єр.

Вона уточнила, що Білий дім оголосив, що виступає проти окремого законопроєкту без допомоги Україні.

За словами Жан-П’єр, окремий законопроєкт не допоміг би Ізраїлю та Україні. Навпаки, це б фактично затримало необхідну допомогу.

Прессекретарка Білого дому також закликала Палату представників прийняти законопроєкт про допомогу Ізраїлю, Україні та Тайваню на 95 мільярдів доларів США.

Крім того, народний депутат України від фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив, що на засіданні фракції республіканців у Палаті представників вирішили, що не будуть підтримувати цей законопроєкт від Сенату.

"Вони не будуть рухати пакет від Сенату. Будуть рухати одразу чотири окремих закони: по Україні, по Ізраїлю, по Тайваню, заборону ТікТок, угода про ленд-ліз щодо військової допомоги та положення про розпродаж активів російських олігархів", — написав Железняк.

Він уточнив, що у майбутньому ці чотири законопроєкти можуть об'єднати.

"Планують все на цей тиждень", — додав Железняк.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...