Інтриги Скабєєвої не завадили: Жан Беленюк став старшим лейтенантом і отримав пістолет Макарова

Міністр оборони України Андрій Таран привітав українського борця, чемпіона Олімпійських ігор у Токіо Жана Беленюка з отриманням чергового військового звання. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу міністерства.

Український борець греко-римського стилю Жан Беленюк переміг у фіналі Олімпійських ігор у Токіо у ваговій категорії до 87 кг і приніс українській збірній єдину золоту медаль. "Сьогодні, 17 серпня, під час урочистих зборів армійських чемпіонів і призерів у Міністерстві оборони України Андрій Таран привітав золотого медаліста Жана Беленюка з отриманням чергового військового звання "старший лейтенант" і нагородив заохочувальною відзнакою Міністерства оборони "Вогнепальна зброя" - пістолетом ПМ", - зазначається в повідомленні.

Олімпіада в Токіо завершилася 8 серпня. Українські спортсмени здобули 19 медалей: одну золоту, шість срібних та дванадцять бронзових. Нагадаємо, на Росії пропагандистка-журналістка Ольга Скабєєва влаштувала провокацію, виставивши в соцмережах фото з Беленюком після тріумфу українця.

За вбивство громадянки США: В Конгресі закликали притягнути Ізраїль до відповідальності

неділя, 8 вересень 2024, 15:03

Демократи в Конгресі приєдналися до Організації Об’єднаних Націй, щоб засудити вбивство громадянки США на Західному березі річки Йордан у п’ятницю. Вони закликали притягнути Ізраїль до відповідальності на тлі зростання напруженості через розширення пос...

"Моя миротворча місія ще не закінчена": Орбан направив лідерам ЄС свій "план"

неділя, 8 вересень 2024, 14:53

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що продовжує роботу над так званою миротворчою місією, в межах якої намагається "запобігти ескалації" повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це він сказав журналістам у суботу, 7 вересня, перед уч...