"Йоббік" не дрімає: Лідер угорської партії пообіцяв "автономію від Києва" для Закарпаття

Томаш Шнайдер заявив, що надання автономії від Києва було б "гарним рішенням".
Томаш Шнайдер. Фото: mukachevo.net.

Лідер угорської праворадикальної партії "Йоббік" Томаш Шнайдер під час відвідувань з приватним візитом Берегівського району Закарпатської області заявив про підтримку "автономії регіону" від Києва", повідомляють Патріоти України.

Шнайдер заявив, що у довгостроковій перспективі "було б гарним рішенням" якби Закарпаття змогло отримати автономію, щоб "вирішувати найважливіші питання одразу на місці, а не чекати, коли надійде чергове рішення від Києва".

Також він наголосив на територіальній автономії Закарпаття, яка має передбачати економічну автономію, що це ніби зможе залишати у регіоні гроші, які можуть піти до Києва.

Джерело: Mukachevo.net

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...