"Його голос лунає в серцях українців": Порошенко вшанував пам’ять Василя Сліпака, який загинув на Донбасі

Петро Порошенко зазначив, що найкращим нагадуванням про полеглого воїна стане його спів.

П’ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко вшанував пам’ять відомого на весь світ українця, оперного співака Василя Сліпака. 20 грудня українцеві, який покинув все заради того, аби боронити Україну на Донбасі, могло би виповнитися 46 років. Зворушливий пост з нагоди дня народження Сліпака з’явився на особистій сторінці Петра Порошенка у Фейсбук, передають Патріоти України.

"Коли говорять гармати, музи мовчать… Василь Сліпак був блискучим співаком, що виступав на кращих оперних сценах Європи. У 2014 він залишив кар’єру в Парижі, щоб захистити свій рідний дім від російського агресора. Василь мріяв про щасливе майбутнє незалежної європейської України. На жаль, за це йому довелося віддати власне життя", – написав п’ятий президент.

Порошенко зазначив, що найкращим нагадуванням про полеглого воїна стане його спів. "Сьогодні Герою України, справжньому символу нації Василю Сліпаку мало б виповнитися 46 років. Хай сьогодні його прекрасний голос пролунає у серцях українців… Пам’ятаємо", – написав Порошенко.

До свого допису лідер "ЄС" додав відео з виступом Василя Сліпака.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...