"Його хотіли вбити": Екс-віце-прем'єр РФ сказав, чому Навальний не загинув

Російські "фахівці" можуть лише невинних хапати та шантажувати бізнесменів, щоб гроші вимагати, а складні операції вони вже вкотре провалюють.
Альфред Кох. Фото: соцмережі.

Колишній віце-прем'єр-міністр Російської Федерації Альфред Кох вважає, що отруєний отрутою класу Новачок опозиціонер Олексій Навальний не загинув, оскільки у російських фахівців руки "ростуть з одного місця". Навального хотіли вбити, розповів екс-чиновник в інтерв'ю журналістці Олесі Бацман, повідомляють Патріоти України.

За словами співрозмовника, російські фахівці можуть лише невинних хапати та шантажувати бізнесменів, щоб гроші вимагати, а складні операції вони вже вкотре провалюють. "Чому не вдалося (вбити Навального – Ред.)? Тому що руки з одного місця ростуть у наших фахівців... і слава богу, що у них руки з одного місця ростуть...", – зазначив Кох.

Джерело: Гордон

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...