Його мати живе в Миколаєві: ЗС РФ на окупованих територіях України керує генерал родом з Донеччини, - журналіст (фото)

Фактичним командувачем всього російського угруповання на окупованій території України є генерал армії РФ Михайло Теплинський. Про це пише український журналіст Андрій Цаплієнко,передають Патріоти України.

За словами журналіста, в РФ з нього зліпили образ такого собі справжнього "руського офіцера", а насправді він та його родина є росіянами лише за паспортами.

"Типовий зразок манкуртів, готових відмовитись від свого коріння і вбивати українців попри те, що самі є українцями. Таких прикладів в російській армії тисячі", — зауважив журналіст.

Що відомо про генерала Теплинського

ТеплИнський родом з Донеччини з міста Моспине. Його батько помер в 2021 році. Мати, Ніна Максимівна, до повномасштабного вторгнення РФ так і жила у рідному місті генерала — Моспиному.

Дружина генерала — Наталія (дівоче прізвище Кракосевич) дитинство і юність провела в Миколаєві, і, розмовляла українською. Її батько родом зі Львова. Він теж помер в 2021 році. Мати, Кракосевич Валентина Іванівна, ймовірно, й досі живе в Миколаєві.

"Про те, що відбувається в голові дружини генерала, говорить той факт, що вона водночас є прихильницею РПЦ та різних окультистів, бажає "мочити бандерівців" і шкодує, що колись не втекла за кордон. Класичний когнітивний дисонанс. З Теплинським теж все так само когнітивно. Дружина, коханка, все, як у всіх. Товариші по службі знають, що в генерала є позашлюбна родина. Інша дружина і дитина, з якими він час від часу живе разом", — пише Цаплієнко.

Він додав, що генерал має сотні квадратних метрів елітної нерухомості у Москві.


Також відомо, що Теплинський брав участь у конфлікті у "Придністров'ї", чеченських війнах, операції Росії в Сирії та вторгненні в Україну. У 2021 році отримав звання генерал-полковника. Від 2022 року є командувачем ПДВ ЗС Росії, які беруть активну участь у війні проти України.

Його брат Дмитро Теплинський втік з України до РФ, рятуючись від кримінального переслідування. У жовтні 2008 року отримав орден "Мужності" за участь у війні ЗС РФ проти Грузії

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...