Його окупанти бояться більше, ніж ППО: "Привид Києва" збив уже 16 російських літаків

Невідомий льотчик, якого в Україні вже прозвали "Привидом Києва", збив за 5 днів війни вже 16 літаків окупантів. Загарбники бояться його більше, ніж ППО. Відомий блогер Сергій Наумович розповів трохи деталей про загадкового пілота-аса, передають Патріоти України.

"Дізнався. Це не військовий міф для підняття духу нашої армії, що теж треба. Він, "Привид Києва", реально існує. Прізвище тримають у секреті, зрозуміло. На його рахунку вже 16 "пташок" окупанта. Кажуть, що російські пілоти бояться більше не ППО України, а до смерті прагнуть, щоби на хвіст їм не сів цей хлопець і не натиснув червону кнопку на маніпуляторі винищувача", – написав Наумович.

Він виклав фотографію українського героя – правда, обличчя його приховано балаклавою. Як видно з очей, помітних крізь проріз балаклави, пілот – досить молодий. Наумович також припустив, що допомагає льотчику-асу бути настільки результативним. "Звідки він з'являється, виринаючи з наднизької висоти за спину супротивнику, одному Всевишньому відомо. Але я думаю, що основна причина – наш ас досконально знає місцевість, локації перепон та рельєф своєї країни. Щоб без страху літати на висоті кількох десятків метрів. Плюс військовий талант", – переконаний Наумович.

Китай і Росія наполягають на "політичному" вирішенні війни в Україні: Сі Цзіньпін зробив заяву

четвер, 16 травень 2024, 18:56

Лідер КНР Сі Цзіньпін під час пресконференції з правителем РФ Володимиром Путіним заявив, що Китай і РФ виступають за політичне врегулювання війни в Україні, яку розпочала Росія під керівництвом Путіна. Днталі: Путін наразі перебуває із візитом у Китаї...

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....