"Його попередили - якщо ти будеш грубіянити...": Звіробій пояснила "наїзд" на Зеленського (відео)

Волонтер Маруся Звіробій (Олена Самбул) після проведених у неї вдома обшуків знову звернулася до президента України Володимира Зеленського. Відповідне відео опублікував телеканал NewsOne, передають Патріоти України.

Звіробій згадала випадок з перепалкою між Зеленським та добровольцями на Донбасі і пригрозила, що якщо президент знову "нахамить захисникам України", то з ним станеться те, про що його попереджала в гучному стрімі вона і нардеп від "Європейської солідарності" Софія Федина .

"Розпіарити по всьому телебаченню вирвану з контексту розмову, що була після слів нашого товариша президента, який поїхав хамити нашим військовослужбовцям! Його попередили: якщо ти будеш грубіянити, повторюю ще раз, якщо ти будеш грубіянити військовослужбовцям, з тобою трапиться все, що там и за списком тобі пояснювали з Фединою! Якщо ще не доходить!"- гнівно заявила Звіробій.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...