"Його розірвуть": Путін не віддасть владу, поки здатний функціонувати, - журналіст

У російського диктатора Володимира Путіна немає наступника, а сам він не може піти з посади, вважає журналіст, шеф-редактор інформаційного агентства УНІАН Михайло Ганницький. В інтерв'ю "Главреду" він зазначив, Путін не захоче піти з влади, поки він в змозі керувати, зв'язно розмовляти і ходити, передають Патріоти України.

"Нехай навіть три фсбшника ходять за ним з валізками для збору фекалій. Путін не віддасть владу, поки здатний функціонувати", - упевнений Ганницький. За його словами, Путін загнав своє оточення, еліти і підданих в складну ситуацію - він розуміє, як сильно його ненавидять, особливо самі наближені особи.

"Варіант з наступником був би для Путіна ідеальним, але він не може нікому довіряти і не готовий за життя віддати владу. Путін завжди буде побоюватися розплати, тому що в Росії ординська система управління. Для передачі влади Путіну потрібен син, якого у нього немає, на відміну від Гурбангули Бердимухамедова в Туркменістані (Бердимухамедов - старший навесні минулого року передав президентський пост своєму наступнику Сердару, – ред.). У Путіна тільки дочки. У нього немає кровного родича, якому він передав би владу. Нікому іншому Путін не довіряє і тому не може віддати керівництво країною. Вибору немає", - пояснив журналіст.

Також журналіст підкреслив, що Путін став заручником власної влади. "Навіть якщо в якийсь момент він втомиться і все зрозуміє, він не зможе, як Єльцин, сказати: "Я втомився, я йду". Його розірвуть", - підсумував Ганницький.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...