Його схиляли до зради: Колишній топполіцейський із Херсонщини наклав на себе руки після тижня перебування в полоні в окупантів

Колишній керівник служби громадської безпеки Головного управління Нацполіції України в Херсонській області Олег Худяков скоїв самогубство. Трагедія сталася після того, як експоліцейського викрали російські окупанти. Худяков провів у полоні у росіян цілий тиждень. Про це повідомляє херсонське видання "Міст", передають Патріоти України.

Джерела видання у правоохоронних органах розповіли, що окупанти на Херсонщині не можуть сформувати свою "поліцію" з місцевих кадрів та шукають людей з досвідом роботи у правоохоронних органах. Ймовірно, загарбники намагалися змусити Худякова "співпрацювати".

Наголошується, що мали місце загрози щодо членів родини поліцейського чи інших близьких. Тому за відсутності іншого варіанта вирішити цю проблему, не ставши зрадником, Олег Худяков прийняв рішення накласти на себе руки.

"Люди, які брали участь у громадському житті Херсона, а також херсонські журналісти, дуже добре знають Худякова, тому що він був присутній на багатьох суспільно-політичних заходах. На відміну від багатьох колег, Олег Худяков не мав політичної упередженості, завдяки чому підтримував рівні відносини з представниками різних політичних сил, завжди намагався мирно вирішити всі конфлікти", – пише видання.

Крім того, за інформацією "Мосту", під час подій Євромайдану Худяков підтримував конструктивні відносини з учасниками акцій протесту, не приховуючи свого негативного ставлення до намірів тодішнього керівництва МВС активно застосовувати силу. Також відомо, що завдяки саме Худякову події кінця 2013 року – початку 2014 року в Херсоні пройшли без значних загострень.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...