"Його цілі визначаються моментом": Російський опозиціонер назвав головну мету Путіна та пояснив, навіщо йому переговори

У президента Російської Федерації Володимира Путіна немає мети у війні проти України. Його головна мета - утриматися при владі. Про це розповів російський опозиціонер Геннадій Гудков, передають Патріоти України.

"У Путіна немає ніяких цілей. Його цілі визначаються моментом. Хтось йому вселив, що можна підкорити Україну, помститися їй, покарати і зробити це дуже швидко, після чого провести парад у Києві. Тому він вирішив, що це мета. Потім він зрозумів, що ніяких широкомасштабних захоплень не буде, тому вони пішли з частини територій. Зараз мета така-виторгувати хоч щось, що можна піднести як якусь перемогу, а значить зосередилися на захопленні територій на південь, "прорубати" сухопутний коридор до Криму, провести там "референдуми" і приєднати ці землі до РФ", - йдеться в повідомленні.

За словами Гудкова, зараз Путін має намір почати мирні переговори, щоб почати торгувати захопленими територіями.

"Його дуже нервує те, що озброєна західною зброєю Україна, не хоче сідати з ним за стіл мирних переговорів. Справа в тому, що єдина умова – вивести війська з усієї території – для нього не прийнятно. У Путіна одна мета-зберегти свою владу. Він її переслідував з самого початку", - підсумував опозиціонер.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...