Його вбила Росія: Тіло трирічного хлопчика знайшли під завалами в Одесі (фото 12+)

Внаслідок масованої атаки Shahed на Одесу загинув 3-річний хлопчик. Світлини з місця обстрілу оприлюднила пресслужба ДСНС, передають Патріоти України.

Зокрема, рятувальники показали хлопчика, тіло якого знайшли під завалами багатоповерхового будинку в Одесі. Окремо пресслужба уточнила, що внаслідок обстрілу загинув 3-річний хлопчик, а не 3-місячне немовля, про яке повідомляли місцеві ЗМІ та Одеська міськрада. Відомство наголосила, що Росія має відповісти за кожну вбиту українську дитину.

"Світлини, що розривають серце на шматки…3-річна дитина. Вбита нелюдами в Одесі. Це неможливо забути! Це неможливо пробачити! Недокраїна повинна відповісти за кожного нашого, маленького янголятка!" - йдеться у повідомленні ДСНС.

3 березня в Одесі та Одеській області оголошено траур. Очільник ОВА Олег Кіпер висловив співчуття рідним загиблих та зазначив, що пошуково-рятувальна операція триває, оскільки під завалами багатоповерхового будинку перебувають люди.

Генеральний прокурор Андрій Костін підтвердив, що з-під завалів деблокували тіло дитини віком 3-5 років. "Вже троє загиблих. Серед них дитина. Тривають рятувальні роботи. Перевіряємо інформацію щодо можливості знайти від 10 до 12 людей", - додав Андрій Костін, коментуючи нічний обстріл Одеси.

Увага, фото 18+!

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...