Його везли до Криму, але не довезли: Гауляйтер Нової Каховки, на якого здійснили замах, помер дорогою

Гауляйтера Нової Каховки Віталія Гуру загарбникам таки не вдалося врятувати. Він помер дорогою до тимчасово окупованого Криму. Про смерть гауляйтера Гури повідомив український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

Він розповів, що окупанти не встигли довезти зрадника до тимчасово окупованого Криму. "Гауляйтер Нової Каховки Віталій Гура, в якого сьогодні стріляли партизани, помер. Його намагалися врятувати та везли до Криму, але не довезли", – заявив Казанський.

Також про смерть гури масово повідомляють росЗМІ. Водночас офіційного підтвердження, що гауляйтер пішов з життя, наразі немає. Замах на Гуру здійснили 6 серпня у його ж будинку. Невдовзі повідомили, що гауляйтера госпіталізували до місцевої лікарні. Медики відразу заявили, що зрадник у, м'яко кажучи, не надто легкому стані. ЗМІ окупантів повідомляють, що у Гуру могли стріляти з пістолета Макарова. Жодних деталей наразі не розкривають.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...