"Його знищать": Піонковський розповів про особливі відносини Путіна з Кадировим

У президента РФ Володимира Путіна з главою Чечні Рамзаном Кадировим "дуже своєрідні відносини". Про них розповів російський публіцист Андрій Піонтковський в ефірі телеканалу FREEDOM, передають Патріоти України.

"Ось ця історія з Кадировим вона дуже непроста. Це найжирніший щур, який починає вже замислюватися про "російський корабель"... Кадиров прикидається, що Чечня є частиною Росії, за це РФ виплачує йому величезну данину. Дуже своєрідні відносини. І він знає, що це відносини особисто з Путіним", – зазначив він.

"Путін практично зазнав поразки у війні з Чечнею, зупинився на тому, що передав повністю владу Кадирову, і платить йому", – додав Піонтковський. За його словами, Кадирова ненавидять силовики: "Це я вам точно кажу... Кадиров розуміє прекрасно, що у разі відходу Путіна його силовики просто знищать".

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...