Йому було мало? Суд покарав чоловіка з Охтирки, який одразу після авіабомбардувань РФ прославляв на вулицях окупантів

На Полтавщині суд оголосив вирок мешканцю Охтирки, який після обстрілу окупантами населеного пункту прославляв Росію на вулицях. Прибічнику "руского миру", який виправдовував бомбардування і вбивства РФ в Україні, дали 2 роки позбавлення волі, але умовно. Таке рішення ухвалив Шишацький районний суд, передають Патріоти України.

Як зазначається, інцидент стався у березні, одразу після авіабомбардувань Охтирки Росією. Після обстрілу місцевий пенсіонер вийшов на вулицю, де почав поширювати російську пропаганду про мовляв "російські землі".

Пенсіонер у присутності свідків публічно прославляв Російську Федерацію та її армію, яка, до слова, вбиває і тероризує мирних людей. Також він підтримував військову агресію РФ проти України. За його словами, окупанти "все роблять правильно".

Зрадник нав'язував пропагандистські твердження, що мовляв під час окупації РФ "наведе лад" . Його слова суд визнав виправдовуванням військової агресії проти України та прославленням ворога. Його визнали винним й засудили до двох позбавлення років, але умовно.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...