Йому дуже шкода: Зеленський прокоментував обшуки на "плюсах" Коломойського

За словами глави держави, слідчі дії в рамках справи про незаконне прослуховування пройшли у всіх, хто може бути причетний до цього.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував обшуки в офісі "1+1 медіа", передають Патріоти України.

"Я знаю наступну інформацію: йдуть слідчі дії Службою безпеки України через те, що в режимному об'єкті – це кабінет прем'єр-міністра України - був запис. Ці записи були комусь передані чи продані. Я не знаю, це нехай визначає слідство. І потім були оприлюднені цитати. Історія дуже серйозна через те, що це режимний об'єкт", - сказав Зеленський.

За словами глави держави, слідчі дії в рамках справи про незаконне прослуховування пройшли у всіх, хто може бути причетний до цього. "Шукають, хто писав, хто замовив і хто це в інтернет викинув. Я так розумію, що знайшли, хто це в інтернет викинув", - зауважив він.

Він додав, що йому "дуже жаль", що у журналістів проходять обшуки. "Мені дуже жаль, я не можу втручатись в їх слідчі дії – це вже перебір", - додав президент.

Джерело: УНІАН

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...