"Йому можна все": Стало відомо, хто має найбільший вплив на Путіна (фото)

Найбільший вплив на російського диктатора Путіна може здійснювати бізнесмен, основний акціонер банку "Росія" Юрій Ковальчук. Про це в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповів російсько-ізраїльський бізнесмен, один з колишніх керівників нафтової компанії ЮКОС Леонід Невзлін, передають Патріоти України.

Він розповів, що Путін в даний час більшість рішень приймає сам, але іноді радиться з "дуже вузьким-вузьким колом осіб", до якого і входить Ковальчук.

"Ми однозначно знаємо, що найбільший вплив на Путіна має Юрій Ковальчук: і особистий, і ідеологічний. І більше того, він як рівний серед рівних. Він трошки старше по чину, ніж інші друзі Путіна з Санкт-Петербурга. Він як мінімум рівня Путіну", - сказав Невзлін. За оцінкою Невзліна, вплив Ковальчука визначається "і за моделлю поведінки, і за тим, що йому можна і не можна робити в РФ". "Насправді йому можна все", - резюмував він.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...