"Йому потиснуть руку, а за кілька днів у нього схопить серце": Кадирова могли отруїти, - Тізенгаузен

Главу Чечні Рамзана Кадирова могли отруїти - це цілком можливий варіант. І за цим може стояти країна-агресорка Росія, де активно займаються розробкою нових видів отруйних речовин. Таку думку висловив політтехнолог Борис Тізенгаузен в інтерв'ю "Главреду". Він зазначає, що в РФ отруєння уже перейшло у розряд "національної забави", передають Патріоти України.

Не виключаю (що Кадирова могли отруїти – ред.) Тим більше, що в Росії отруєння – це взагалі національна забава. Труять всіх і всім, відомими і невідомими речовинами. На жаль, Росія в плані отруйних речовин серйозно просунулася (і я зараз говорю не тільки про "Новачок")", – сказав Тізенгаузен.

Він нагадав, що одного з найближчих помічників Кадирова Апті Алаудінова теж раніше намагалися отруїти, і робили це нестандартним способом – відправили отруту в конверті, і вона подіяла, як тільки він відкрив конверт.

"А зараз є і нові розробки, які дозволяють фактично потиснути руку Кадирову і за кілька днів у того серце схопить. Тому все може бути", – сказав політтехнолог.

При цьому Тізенгаузен не відкидає варіанту, що причиною проблем зі здоров’ям у Кадирова може бути і не отруєння, а, до прикладу, нестриманість в їжі або ще в чомусь чи нервові зриви.

"Ми пам'ятаємо, як Кадиров обурювався, мовляв, дайте тільки волю, я Київ візьму. До речі, дивним чином зникли відео з його найманцями, які раніше щодня знімали, як вони стріляють по світлофорах, після чого Кадиров пішов з інформаційного поля. Плюс цей предмет, схожий на пульсоксиметр, у нього на пальці. Хоча багато хто говорить, що це електронні чотки, але судячи з того, як він виглядає, чотки там не допоможуть", – додав політтехнолог.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...