"Йому в бої без правил треба було": У МЗС РФ відповіли на слова Кулеби про те, що він хотів ударити Лаврова

Представниця МЗС країни-агресора РФ Марія Захарова прокоментувала слова міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, який зізнався, що хотів вдарити главу МЗС РФ Сергія Лаврова по обличчю. Про це повідомляє пропагандистська інформагенція ТАСС, передають Патріоти України.

Захарова, яка відома своїми брехливими висловлюваннями, заявила, що нібито «неадекватність» представників української влади — це «широко відомий факт».

Представниця країни-агресора продовжила марити про те, що «неосвічених агресивних людей набрали під виглядом міністрів розвалювати Україну за американські гроші». «Може, йому в бої без правил треба було, а не в МЗС», — сказала вона.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зізнався, що хотів вдарити в обличчя Сергія Лаврова під час переговорів в Анталії навесні 2022 року. «Найважчі переговори — це коли співрозмовнику хочеться встати та заїхати по обличчю, але ти не можеш собі це дозволити. І таких у мене було два-три рази. Один із них — із Лавровим, в Анталії навесні 2022 року», — сказав міністр.

У березні 2023 року український міністр розповів, що під час зустрічей із міністром закордонних справ країни-агресора РФ Сергієм Лавровим дотримується «правил гігієни». Він уточнив, що ніколи не тисне руку Лаврову й уникає спільних фотографій.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...